Project Dans

Weekopdracht 6

Popdance

Wil jij net als de kandidaten de iconische moves van Popdance je eigen te maken? Dans mee met coach Shaker en voor je het weet heb je ze onder de knie!
Rectificatie: Onze excuses! We hebben als programmamakers hier een foutje gemaakt en de whip dip is een bestaande move: namelijk de funky guitar. We gaan hier de volgende keer beter op letten.

De spelregels van de online competitie op een rij: 

  • Elke donderdag komt er een nieuwe weekopdracht op projectdans.nl gerelateerd aan de stijl van de uitzending.
  • Je krijgt iets minder dan een week de tijd om de iconic moves aan te leren.
  • Maak een video en deel het eindresultaat via Instagram en TikTok met de hashtag #projectdansntr en #iedereenkandansen. Je kunt ons ook een appje sturen via WhatsApp op het nummer: 0629218960*. Creativiteit wordt beloond dus laat je van je beste kant zien!
  • Iedere woensdag sluiten we de competitie en beoordeelt een onafhankelijke jury de videos. De weekwinnaar zetten we in het zonnetje op ons Instagramaccount @projectdansntr en op deze website. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Je wint natuurlijk ook iets! De weekwinnaars van alle weekopdrachten winnen met z'n allen een toffe les van coach Shaker.

*Dit nummer is alleen via WhatsApp te bereiken. Vanwege de vele berichten die we binnenkrijgen is het niet mogelijk om een reactie te krijgen.